Välkommen till Kompisklubben!!

kompisklubben_logo-small.png

Kompisklubben är för alla barn från 3 år och uppåt. Vi träffas på söndagar under gudstjänsttid.

Alla barn som vill vara med på Kompisklubben välkomnas innan gudstjänsten klockan 11.00 och får en namnlapp. Sedan är barnen med under en stund i gudstjänsten, till dess att sången Vi är kompisar spelas.

I Kompisklubben har vi tre olika åldersgrupper. Om ditt barn inte kan gå själv får du som förälder eller anhörig följa med på samlingen.

Vi sjunger, ber, tar del av Bibelns berättelser, pysslar och leker tillsammans, ibland i idrottshallen. Allt detta gör vi för att Jesus är vår kompis. Ja, han vill vara alla människors kompis. Gud vill hjälpa oss att leva med honom och varandra i hans kärlek. Vi samlar också in pengar till andra barn som behöver vår hjälp och uppmuntran.

Kompisklubben avslutas cirka kl. 12.15 med att barnen får äta varmkorv i serveringslokalen.

Under sommarmånaderna har vi uppehåll men den 27 augusti börjar vi igen med Kompismöte för alla barnen i Sporthallen.

Kontaktpersoner:

Sabina Berbres, 070-972 87 87