Korskyrkans Gemenskapshelg, Hjälmargården 21-23 september

Priser för deltagande

Resekostnad

Resa i gemensam buss kostar 140 kr (student/ungdom 100 kr, barn 70 kr) tur o retur. Samling vid Korskyrkan för avresa kl 17.30.

Boende och mat

Nedanstående priser avser boende och mat. Observera att resekostnad tillkommer, se ovan.

Vuxen 950:-

Student 750:-

Ungdom (16–19 år) 600:-

Barn (6–15 år) 350:-

Barn (3–5 år) 200:-

Maxpris familj 2 400:- (exkl resa).

50% rabatt per person/familj om ni bor i tält/husvagn/husbil

Låt inte kostnaden stå i vägen för att följa med. Alla som vill ska kunna följa med! Tala med Stig Andersson, 070-856 35 24, stig.hv.andersson@gmail.com - så hittar vi en lösning!

Anmälan och betalning

Betalning ska helst ske i förväg till något av följande alternativ:

• Korskyrkans bankgiro 550-2752 - ange ”G-helg + namn”.
  • Korskyrkans Swishnr:  123 024 21 07 - ange ”G-helg + namn”.

Du som önskar får gärna stödja medresenärer med svagare ekonomi: sätt in ditt bidrag på Korskyrkans bankgiro eller swish och ange ”G-helg”.

Anmälan senast 10 september: i formuläret nedan eller via e-post till gemenskap@korskyrkanuppsala.se. Du kan även få hjälp med din anmälan i kyrkan vid utlysta tillfällen.

Boende och måltider

Vi bor i rum eller stugor. För de flesta av boendena finns ett gemensamt servicehus med toaletter och duschar med upp till ca 100 meters gångavstånd. Några av rummen och stugorna har egen toalett och dusch. Rummen och stugorna har två-åtta bäddar, en del i våningssängar. För att alla ska få plats kommer vi att göra en boendeplan i förväg. Ange gärna om det är någon/några andra deltagare som du vill bo tillsammans med. Om det finns särskilt behov finns några få enkelrum att tillgå. Det går också bra att ställa upp husvagn, husbil (elplintar finns) eller tält.

Vi kommer att ordna fredagens kvällsmåltid samt fika själva i den gamla matsalen, medan frukost, luncher och lördag middag serveras i restaurangen i den nya byggnaden. Där finns det också grupprum och gudstjänstlokal.

Christina & Lars Rudmark, 070-346 60 63

Susanna & Peter Ajdert, peter.ajdert@telia.com, 0738-16 27 28

Anmälan

Anmäl dig gärna så snart som möjligt på korskyrkanuppsala.se. Senast måndag den 10 september måste din anmälan vara tillhanda.

Anmälan

Anmälan är stängd för den här gången. Välkommen tillbaka nästa år!