Från och med den 22 mars blir det livestreamad gudstjänst från Korskyrkan Uppsala, och på plats är endast de som medverkar i gudstjänsten på något sätt. Detta kommer såklart att bli något annorlunda, men varför inte göra din hemmagudstjänst till något riktigt mysigt, ställ till med en trevlig brunch eller använd extratiden du får hemifrån till att ringa en vän du inte hört av dig till på länge eller liknande! Idéerna är oändliga! Som vanligt rekommenderar vi att ni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för hur man bör förhålla sig till sociala sammanhang.
Beslutet om att inte ha vanlig gudstjänst i kyrkans lokaler gäller till och med 19 april men kan komma att förlängas längre fram.

Gudstjänsten blir något kortare och du kan se den på vår YouTube kanal här.
Herrens frid önskar vi er denna torsdag!
/Teamet
Vid frågor finns alltid info@korskyrkanuppsala.se

From 22nd march, our service will only be available through livestreaming. This will obviously be slightly different but we encourage you to create something nice out of it, why not make a nice brunch or call a friend you haven’t spoken to in a long time with the extra time you get from a shorter service? As ususal we ask you to follow the recommendations from Folkhälsomyndigheten with regards to how to approach social activities. Translation will unfortunately not be available on our livestreaming but you can still watch it and participate here.
The decision to cancel the normal service on site is final until 19th April. The extent of time regarding this decision can however can be pro-longed, depending on.
/The team