Uppdateringar, andakt och gudstjänst

Glöm inte att prenumerera på vår YouTube kanal och lyssna på vår föreståndare Anders senaste veckohälsning här. Där kan du också ta del av alla våra söndagsgudstjänster.

Diakonalt

Om du av någon anledning behöver praktisk hjälp pga. pandemin eller bara har behov av att prata med någon hjälper vi gärna dig, ett bra sätt att ta en första kontakt är genom vår koordinator Jenny på jenny@korskyrkanuppsala.se så hjälper hon dig vidare, eller om du hellre kontaktar någon av våra pastorer direkt (se kontaktuppgifter under fliken församlingen/medarbetare).

Vill du istället göra en insats för att se om dina grannar eller någon annan behöver hjälp? I så fall har vi tagit fram två alternativ för dig att skriva ut och dela ut i ditt område, välj det alternativet du känner dig mest bekväm med:

Personligt kort att dela ut

Allmänt kort att dela ut

Bibel & bön

Här kan du ta del av ett förslag på hur man kan starta och vara med i en mini bibelgrupp som passar speciellt i tider som dessa. I veckouppdateringen berättar Anders om vår bönesatsning och har du inte möjlighet att hämta ett ”bönekort” i kyrkan kan du själv skriva ut det genom följande fil bönekort.

Eller varför inte följa någon av dessa två bibelläsningsplaner fram till midsommar:

Evangelierna på 89 dagar

Nya Testamentet på 90 dagar