Vi startar året i Korskyrkan på bästa möjliga sätt, genom att be tillsammans för året som ligger framför. Vi ber sju dagar i sträck och varje dag kommer det att finnas ett speciellt tema som man kan fokusera på. Tanken är att hela veckan ska bli som en enda lång bönestafett så därför vill vi gärna att du skriver upp dig på vilken eller vilka timmar du kan ta under veckan. Skriv upp dig på en timme eller fler i dokumentet här.

Det finns möjlighet att be i ett inrett ”bönerum” i Korskyrkan i Markus/Lilla salen om man vill, men det går såklart lika bra att be precis där man är. Vi kommer också att ha två böne-tillfällen online via Zoom på fredagen 15 jan och lördagen 16 jan.

För att delta i fredagens bön och lovsång med CLUB kl 19-20 tema ”Korkyrkans gemenskap och lärjungaskap”: https://zoom.us/j/94092732459 (alla åldrar välkomna)

För att delta i lördagens bön kl 19-20 med temat ”Här för att stanna”: https://zoom.us/j/94392734180

Det finns böneämnen för varje dag under veckan som man kan få be för (se bild nedan) men man kan såklart be utanför dessa också.

Personliga böneämnen går bra att skicka in till info@korskyrkanuppsala.se så skriver vi upp dem anonymt i ett dokument som du hittar här.

För att få mer inspiration till vad man kan be för, följ oss på sociala medier! (Eller se en mer utförlig bönelista här).

Instagram: korskyrkan.uppsala

Facebook: Korskyrkan Upppsala