Den 9 feb startar äntligen Alpha igen. Alpha är en grundkurs i kristen tro där du som inte är van vid kyrkan får komma precis som du är och ställa dina frågor om livet och den kristna tron. Varje kväll inleds med ett kort föredrag följt av en diskussion i mindre grupper. Teman kan vara: ”Varför ska jag tro?” ”Vem är Jesus?” & ”Vad ska man med kyrkan till?”. I nuvarande läge planerar vi för att hålla kursen digitalt via plattformen Zoom, så oavsett var du bor har du möjlighet att delta.

Vi träffas varje tisdagkväll, vid åtta tillfällen med start 9 feb kl 19-20:30 (utanför detta blir det också en träff en lördag vid ett tillfälle).

För att anmäla dig till kursen eller om du har frågor, skriv till: alpha@korskyrkanuppsala.se eller ring/SMSa Anders Blåberg på tel 0706-314190.

Alla är varmt välkomna, så bjud med en vän, vi ser fram emot att träffa dig!