Korskyrkan Uppsala söker ungdomsledare 50% med start tidigast

1 april 2021.

Korskyrkan Uppsala är en växande församling med allt fler barn och ungdomar. Nu söker vi dig som vill växa vidare med oss och hjälpa unga i församlingen att följa Jesus hela livet. Är du den vi söker?

Beskrivning av tjänsten:

• Tjänsten är inriktad på åldrarna 10-15 år, med målet att underlätta steget från mellanstadiet till högstadiet i verksamheten. Det förutsätter nära relationer med tonåringar och att vara ett gott föredöme.
  • Medverkan på fredagskvällens Club (tonår) och Kompisklubben på söndagarna (10-13 år).
  • Finnas som resurs för Konfagrupp, KRIK-grupp med mera.
  • Vara med och genomföra de strategiska stegen för barn- & ungdomsarbetet som formulerats i projektet Här för att stanna (om att bli kvar i tron och församling).
  • Stärka församlingens önskan att arbeta över generationerna och stötta familjer att leva ut sin tro.
  • Du får jobba i nära samarbete med övriga anställda och en stor skara volontära ledare.
  • Övriga uppgifter kan tillkomma vilket förutsätter ett flexibelt arbetssätt.
  • Start tidigast 1 april (men kan vara senare beroende på lämplig kandidat)
Skicka in personligt brev, gärna med CV till pastor och föreståndare Anders Blåberg på anders@korskyrkanuppsala.se. Vid frågor går det också bra att nå honom på: 070-631 41 90. Rekrytering sker löpande.