Korskyrkan arrangerar precis som förra året vårt eget Chili-läger i Aspnäsgården utanför Östervåla. Det kommer att bli lovsång, lekar, läcker mat och framför allt en alldeles underbar lägergemenskap. Ta chansen att få träffa kompisar och lära dig mer om Gud.

ÅLDER: Lägret är för dig som är 13-19 år, du är också välkommen om du fyller 13 i år.

NÄR: Vecka 31 – 4-8 augusti

VAR: Aspnäsgården, ca. 45 min norr om Uppsala (vi inleder och avslutar dock lägret i Korskyrkan)

KOSTNAD: 850 kr för tält, 950 kr för logi. Betalas till Korskyrkans bankgiro 550-2752 eller Swish 123 024 21 07, märk med Chili + Namn.
– Kontakta Johannes om priset är en utmaning!

SISTA ANMÄLNINGSDAG 13 juni.
Anmälan sker på https://anmalan.hjalmargardenlager.se/anmalan/46 samt att ni mejlar Johannes på grahnen.j@gmail.com

Vi kommer använda material från Hjälmargården, SÅ BLI GÄRNA MEDLEM i KSM UNG, det är gratis och hjälper oss att fortsätta kunna göra bra läger för alla barn och ungdomar i framtiden.
På grund av coronapandemin och att vi inte får ha det för trångt så finns det endast 40 platser. Det gäller alltså att anmäla sig tidigt om man vill vara säker på att få komma med. Det finns också ett begränsat antal logiplatser och de delas i första hand ut till de som behöver sova inomhus (om ni t.ex. har pollen- eller gräsallergi), annars är det först till kvarn som gäller.

Vi räknar med att restriktionerna ska lätta innan augusti så att vi ska kunna genomföra lägret. Om det mot förmodan inte blir så kommer vi att meddela er så anmäl er ändå.
Vid frågor kontakta Johannes Grahn, grahnen.j@gmail.com eller 070-9590534.

Hoppas att vi ses på Aspnäsgården!

Önskar planeringsgruppen (Johannes Grahn, Simon Blomqvist, Anna Gustavsson, Sandra Karlsson, Sebastian Häger) och resten av lägerledarna