Nu är sommaren och värmen här! I Korskyrkan ser det i vanlig ordning lite annorlunda ut under sommarmånaderna. Vi skickar en videohälsning från Anders och Daniel, som går att se genom att klicka här.

Under sommaren firar vi gudstjänst varje söndag i Korskyrkan. Gudstjänsttiden ändras till kl.10.00 mellan den 3 juli till och med den 14 augusti. Gudstjänsten kommer som vanligt att streamas (förutom vid datumen 26/6, 10/7 och 24/7). På söndagen den 26/6 kan vi istället rekommendera att följa gudstjänsten från Torp (klicka här) om du inte har möjlighet att delta i gudstjänsten på plats i Korskyrkan.

Ansvarsgrupperna bestämmer själva hur/om de väljer att ordna fika under juli månad, men hjälp gärna till att ordna om du har möjlighet.

Vi önskar er en trevlig sommar!