Alpha-kurs

Funderar du på om Gud existerar eller meningen med livet? Eller är du kanske nyfiken på att utforska kristen tro? Alpha-kursen är det perfekta forumet för att samtala om livet och Gud!Vem som helst kan gå en Alpha-kurs, men den vänder speciellt till dig som är nyfiken på och vill utforska den kristna tron, eller är osäker på vad du egentligen tror på.

Nästa kurs startar onsdag 2 oktober 2019. Anmäl dig redan nu via formuläret längre ner på denna sida.

Tid

Alpha-kursen startar onsdag 2/10 och pågår sedan 7 onsdagkvällar kl 18:30-21:00.

I Korskyrkans lokaler, Väktargatan 2D, Uppsala.

Upplägg

Varje kväll inleds med att vi äter kvällsmat tillsammans. Vi lyssnar sedan på ett föredrag om kvällens tema. Efter föredraget delas vi in i mindre samtalsgrupper och diskuterar kvällens tema.

Exempel på teman: Vem är egentligen Jesus? Varför tillåter Gud ondska? Varför var Jesus tvungen att dö? Hur ber man?

Kostnad

Kursen kostar 400 kr, ett självkostnadspris för måltiderna som serveras.Betalas till Korskyrkans Bankgiro 550-2752 eller Swish 123 079 28 20. Märk inbetalningen med Alpha + ditt namn.

Kontakt

Ring Anders Blåberg på tel 0706-314190 eller maila till alpha@korskyrkanuppsala.se

Varmt, varmt välkommen! Vi ser fram emot att träffa dig!

Anmälan till kursen