Aktuellt

Alpha

Alpha

Funderar du på om Gud existerar eller meningen med livet? Eller vill du kanske bara utforska vad kristen tro handlar om? Alpha-kursen är det perfekta forumet för att samtala om livet och Gud. Testa Alpha! Läs mer här.

Att gå med Jesus

Att gå med Jesus

Kursen ”Att gå med Jesus” är en träning i att återspegla Gud i vardagen, där vi kommer att uppmuntras och öva oss i att dela evangeliet om Jesus – i ord och handling. Varmt välkommen att vara med! Läs mer här.

Storstädning av kyrkan

Storstädning av kyrkan

Nu är det dags för den årliga storstädningen av kyrkan då vi tillsammans hjälps åt för att våra lokaler ska bli skinande rena. Boka in lördagen den 15 oktober mellan 9.00 – max. 14.00. Till alla som kommer och städar bjuder församlingen på en härlig buffélunch!

Familjehelg

Familjehelg

Välkommen att vara med på familjehelg i Korskyrkan, den 1-2 oktober, tillsammans med Ingela & L-G Wahl från King´s kids. Läs mer här.

Församlingsmöten

Församlingsmöten

Nu finns preliminära datum för kommande församlingsmöten. Skriv gärna in dem i kalendern redan idag.

Vi ber

Vi ber

Barmhärtige Gud, Med sorg och förtvivlan har vi tagit emot nyheten om krig och lidande i Ukraina. Vi hoppades och har bett om att detta inte skulle ske. Men nu sker det Gud. Bomber faller. Människor skjuter och människor dör. Gud vi ber för barnen och för alla civila...

Vad handlar kristen tro om egentligen?

Vad handlar kristen tro om egentligen?

Testa Alpha! Funderar du på om Gud existerar eller meningen med livet? Eller vill du kanske bara utforska vad kristen tro handlar om? Alpha-kursen är det perfekta forumet för att samtala om livet och Gud! Vem som helst kan gå en Alpha-kurs, men den vänder speciellt...

Fredagsbön – varje fredag

Fredagsbön – varje fredag

Fredagsbönen Fredagsbönen möts varje fredag i kyrkan kl 10. Kom och var med och be en timme eller två.

Senaste inläggen