Ungdom

Club är Korskyrkans tonårsverksamhet. Vi vill jobba med 4 viktiga områden: Gemenskap, växande, vittnande och tillbedjan.

Välkommen att haka på!

Club Växa

…för dig som vill växa i din tro på Jesus och dela gemenskap med kristna tonåringar. Club Växa har fokus på lovsång, undervisning och gemensam aktivitet.

När

Fredagar kl. 19.00 – 23.00
Varannan vecka (ojämna veckor) har vi ”KRIK light” med idrott, galna lekar och en andakt kl 19.00-21.00

Nedervåningen i Korskyrkan (om inget annat anges)

Konfirmation HT19-VT20

Lär dig mer om kristen tro och vilken skillnad den kan göra för dig i din vardag. Lär känna jämnåriga. Är du inte döpt finns det möjlighet att göra det i samband med konfirmationen. Vi kommer träffa varannan fredag kl 19.00-21.00 i Korskyrkan med start 20 september. Vi gör även en övernattningshelg under hösten, och en under vårterminen.

För dig som går i 7:an, 8:an eller 9:an höstterminen 2019.

Fredagen den 30 augusti kl. 19.00 har vi en informationsträff för deltagare och föräldrar, i Korskyrkan.

Kontakta konfirmation@korskyrkanuppsala.se för mer information.

Samtal

Är du tonåring och har behov av att få prata av dig om något du går och bär på eller vill ha förbön för? Tveka inte att höra av dig till Simon Blomqvist. För dig som är tjej finns det kvinnliga ledare som gärna har samtal med dig.

Självklart stannar det in pratar om mellan dig och den du pratar med.

Simon Blomqvist

Ungdomspastor