Hemgrupp

Vår önskan är att församlingsgemenskapen får vara något mer än att bara samlas för att fira Gudstjänst tillsammans på söndagen. Vi vill att våra liv, med alla dess utmaningar och brottningar ska får plats, där vi får hjälpa och utmana varandra att växa och mogna relationen med Jesus, som får forma livet.

Därför möts vi också mitt i vardagen i mindre grupper i hemmen.

I dagsläget har vi omkring 20 sådan grupper. Några grupper består av småbarnsföräldrar där mammorna ses varannan vecka och papporna varannan, medan andra är något mer blandade där barnfamiljer samsas med studenter, andra vuxna och äldre. En del har varit tillsammans som gemenskap en längre tid och andra är precis nystartade. En del bor på samma ställe och därför är det naturligt att även dela tron och livet mitt i vardagen. Andra är studenter och unga vuxna med de utmaningar det innebär. Vissa grupper utmanas av att på ett mer konkret sätt få betjäna sina vänner och grannar då de i mötet med bibeltexten utmanas av att Jesus gav så mycket till andra, medan andra grupper lever med samma utmaning inom den egna gruppen och arbetar utifrån detta. Ja, här ryms verkligen det mesta, vilket inte är så konstigt med tanke på att det handlar om våra liv.

Längtar du också efter att vara med att bidra till en sådan typ av gemenskap?

Fyll i formuläret nedan eller skicka e-post till hemgrupp@korskyrkanuppsala.se

 

Just nu har vi tekniska problem med våra kontaktformulär, så skicka istället ett epostmeddelande till hemgrupp@korskyrkanuppsala.se .

Intresseanmälan hemgrupp