Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nationaldagsbön

6 juni, kl. 08:00 - 09:00

Sverige bönen anordnar ekumenisk nationaldagsbön:

Sverigebönen och Uppsalas kyrkor välkomnar dig att be för vårt land och vår stad den 6 juni! Vi är nog alla medvetna om att det på många sätt inte står väl till i vårt land.

Vårt hopp om en verklig förändring står till Herren, endast han kan frälsa. Samtidigt är det så att han här på jorden verkar genom sin församling. Därför vill vi som Guds folk komma samman på nationaldagen med förväntan på Andens ledning och smörjelse att be så vår bön blir hörd i himlen. Endast vid Guds tron kan böneorden förvandlas till nåd!

Under ett antal år har vi samlats till bön vid Gunillaklockan just denna dag. Som läget är f.n. kommer vi inte ha någon gemensam samling i år, utan mindre team går en bönerunda i innerstan med stopp vid sju stationer. Vid varje station kommer det finnas några värdar.

Vid dessa följer vi Sverigebönens stående böneteman; Politiker och myndigheter, Guds församling, Utbildning, Näringsliv och arbetsplatser, Media, Familj och vård, Kultur och idrottsvärlden. Utöver det står det varje team fritt att stanna var de finner lämpligt längs vägen och be. Ta gärna med termos och fika så kan teamet även ta en paus där det passar!

Startpunkten är vid Gunillaklockan mellan kl 8.00 och 8.30. Team med åtta deltagare inklusive teamledare sänds iväg allteftersom de formeras.

Detaljer

Datum:
6 juni
Tid:
08:00 - 09:00