Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

nitton:30 Samtalskväll

3 februari, kl. 19:00 - 20:30

Årets första Samtalskväll närmar sig och vi laddar för vårens tema som är ”Guds hjärta – att reflektera djupet av Gud”. Vi får under kvällen först lyssna till Barret Harkins, ledare för Agape Sverige och medlem i Korskyrkan, som på engelska talar inspirerande och fördjupande utifrån temat. I smågrupper samtalar vi sedan kring detta och vi tror att det är ett ypperligt tillfälle för dig som vill växa i relationen till Gud att fördjupa dig i Guds karaktär, samtidigt som du också får lära känna andra kristna unga vuxna i Uppsala och bli en del av vår gemenskap här i Korskyrkan.
Vi ser fram emot att träffa dig (om än digitalt via Zoom) oavsett om du är ny i stan eller har varit med i kyrkan länge! Dra med en vän så ses vi 🎉
Tid: 3 feb kl 19-20:30
Plats: https://zoom.us/j/96651702656…
Passcode: 552371
(P.S. i samtalsgrupperna talar vi svenska, men är du i behov av en engelsktalande grupp kan vi lösa det/the small group discussions will be in Swedish but if you are in need of an English speaking group we can make that happen, the teaching this time will be held in English)

Detaljer

Datum:
3 februari
Tid:
19:00 - 20:30